ik reis alleen!

IK reis ALLEEN! toont 4 jongvolwassenen op een kruispunt van hun leven. Zwevend tussen kind zijn en volwassenheid zoeken ze naar wat het betekent om op te groeien in onze hedendaagse wereld. Ze vuren hun innerlijke angsten en dromen af op het publiek en verkennen schaamteloos de grenzen van het leven.

opmerkelijk anders

Over ons

Karakter Collectief is geen standaard theatergezelschap. We hebben als gezelschap altijd gestreefd naar maatschappelijk relevantie. Het gezelschap gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg en wil een zo breed mogelijk publiek bereiken. Karakter Collectief speelt graag in een atypische omgeving en kiest bewust voor het tegendraadse, wordt aangetrokken door het ruwe, het onsamenhangende. Karakter Collectief zoekt zowel naar disharmonie als naar verbinding. Zo komt de echte wereld binnen.

De Cast

Semi Szablewska, Maxine Janssens, Amber Waltens , Saranne Lodewijckx

Reis jij alleen?

Ben jij ook zo bang? Dat je verdwaald in je hoofd ?Dat alles relatief is? Dat alles een droom is? Word je zo treurig van eenzaamheid? Van vergankelijkheid? Ben jij ook zo bang voor ziekte? Voor kanker. Voor aids. Dat je ongelukkig wordt? Dat mensen je niet begrijpen?